Dessert Space in Zeebrugge

Onlangs gingen we bij Sven Coryn eten in zijn Pop up ‘Desser Space’. Het is geen dessertbar, maar wel een ‘sweet food restaurant’. Dat wil zeggen fijne gerechten en dessertjes met een twist (vb het popcornijs met cookiedough) die niet dienen om de gaatjes te vullen maar echte ‘showstoppers’ zijn . En alles huisgemaakt! Van het inlegvlees, over het brood en het ijs tot de iced tea. Daarnaast serveert hij een fijne selectie bier (o.a. van Brussels Beerproject), wijn én kwaliteitskoffie!

Opgelet!  Je zal je wel moeten haasten als je er nog wil gaan eten want op 26 september 2016 pakt Sven alles weer in!

Inlegvlees met tomaat en wortel

Brood

Het ‘pure’ dessert: Carpacio van meloen en komkommer met meringue limoengranité en plattekaas.

De special van de dag: popcornijs met cookiedough.

Ik vond de sfeer in de ‘Dessert Space’ heel ontspannen. De zaak is sober maar doordacht ingericht vol kleine ‘personal touches’. Sven runt zijn kleine pop-up alleen dus hij onthaalt en bedient zijn klanten persoonlijk. Omdat het een kleine zaak is kan hij de opvolging van de schotels perfect timen. Toen wij er waren zaten er nog 2 andere tafels en toen een koppel binnenkwam voor een snelle hap gaf hij eerlijk toe dat dat qua timing niet ging lukken. Iemand die bij zijn concept blijft en elke klant kwaliteit wil bieden, je maakt het niet alle dagen mee!

Sweets ’n Sweets “dessert space”, Vismijnstraat 53, Zeebrugge

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s