#FIMMfoodblogWeekmenu 7 & 8

Week 7 was een ‘ongeplande’ week. Voor week 8 bladerde ik in “Jamie in ’15”.

Weekmenu week 7 (13/2 tem 19/2)

  • maandag: ‘overschot’ Stroganoff voor Hans op een broodje, met rijst voor Sara
  • dinsdag: torentje van rösti met rode kool en verse zelfgemaakte hamburger

  • woensdag: ‘diepvriesfood’: pittige eiernoedels voor Hans en pasta met spekjes en tomatensaus voor Sara
  • donderdag: linguini met inktvis

  • zaterdag: risotto met witloof en gerookt zalmhaasje

  • zondag: stoofvlees van varkenswangetjes met frietjes

Weekmenu week 8 (20/2 tem 26/2)

  • maandag: runderköftcurry (Jamie in 15′ pg 66)
  • dinsdag: hutsepot
  • woensdag: penne met pompoen (Jamie in 15′ pg 180)
  • donderdag: preistoemp met spieringkotelet
  • vrijdag: pasta met broccoli (Jamie in 15′ pg 192)
  • zaterdag & zondag: afhankelijk van wat we ontdekken op de biomarkt in Les Ateliers des Tanneurs
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s