Volgens de regels van het bloggen moet deze post langer zijn maar soms moet je de beelden laten spreken. Bij deze dus:
‘Trio d’Os à Moelle’ & ‘Américain’
Onze favorietjes op de vaste kaart van Viva M’Boma:
- Kalfshersentjes “meunière”
- Lauwe lamstongetjes met een sausje van verse groene kruiden (Foto by Hans)
- Stoofvlees van rundswangen
Maar als er nog eens ‘Choesels’ op de kaart staan dan neem ik die toch!
Choesels, dat is volgens Viva M’Boma: varkenspoot, gehaktballetjes, spek, zwezerik, een testikel en patatjes. Of dit het volgens Choesels, een boek met ballen ook is, ontdek ik binnenkort!
ziet er allemaal speciaal uit meid, blij dat het gesmaakt heeft!!
LikeGeliked door 1 persoon
Zeer zeker! En je hoeft er geen héél speciale dingen te eten, je kan er ook gaan lunchen en stoofvlees (van rundswangen) met frietjes eten. Ik ben er zeker van dat het je zou kunnen overtuigen! 😉
LikeGeliked door 1 persoon
Plannen we eens in? 😜
LikeGeliked door 1 persoon
Gaarne!!!!!! 😍
LikeGeliked door 1 persoon
Laat maar weten wanneer je eens zou kunnen, mag ook een avond zijn!
LikeLike
Die choesels zijn anderzijds wel voor gevorderden 😉 maar die staan pas eind november pas terug op de kaart 🙂
LikeGeliked door 1 persoon